Posted on

Waldorf Kids ontvangt Webwinkel Keurmerk

Keurmerk webwinkel
Stichting WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. Voor consumenten bieden ze extra zekerheid bij uw online aankoop.

Wij van Waldorf Kids zijn dan ook trots om mede te delen dat wij vanaf heden voldoen aan alle vereisten van dit strenge keurmerk. Buiten de verplichte onderdelen hebben we ook voor alle optionele onderdelen aan alle voorwaarden voldaan.

Webwinkel Keurmerk + Klantbeoordelingen

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. De leden van WebwinkelKeur voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare webshop keurmerk met klantbeoordelingen, u als klant de mogelijkheid om uw ervaring te delen. Hiermee is dit het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij uw online aankopen.

Klantbeoordelingen

Naast een compleet webwinkel keurmerk bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor het verzamelen van klantbeoordelingen. Klantbeoordelingen verzamelen is erg belangrijk als webwinkel, niet alleen voor een verhoogde conversie van je webwinkel, maar ook voor een verbeterde vindbaarheid in Google.