Gepost op

CreaTimber Rockerboard

Waldorf Kids is al weer enkele maanden officieel importeur en dealer van de CreaTimber Rockerboards. Dit zijn balance / wiebel / hobbel / wobbel “planken” gemaakt van Europees berken- en beukenhout. Deze schitterende handgemaakte producten worden uitsluitend afgewerkt met veilige en milieuvriendelijke lakken en beitsen.

De balance borden vinden hun oorsprong in de Waldorf scholen (in de volksmond ook wel de Vrije school genoemd). Deze unieke producten werden (en worden) gebruikt om kinderen te stimuleren om balans en kracht op een speelse manier toe te passen in hun spel. Het gebruik maakt kinderen meer en meer bewust van hun lichaam en helpt ze meer controle te ontwikkelen over hun evenwicht.

Balance boards hebben geen handleiding nodig; kinderen nemen ze op in hun omgeving en bedenken zélf hoe ze hem toepassen. Soms is het een glijbaan, maar het kan ook zomaar ineens een relax stoeltje zijn.

De laatste jaren zijn er veel moderne varianten beschikbaar gekomen van de originele producten. Van nieuwe vormen tot beschermend plakvilt. Wij van Waldorf Kids denken echter dat de originele nog steeds de beste is…. Zo blijven de kinderen de baas over hun eigen fantasie.

Heeft u vragen over de CreaTimber of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.