Gepost op

CreaTimber – Win je aankoopbedrag terug!

Bij aanschaf van een CreaTimber Rockerboard maak je van 1 november tot en met 31 december kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Actievoorwaarden:
– Koop een CreaTimber Rockerboard in onze webshop tussen 1 november en 31 december 2018.
– Betaal uw bestelling via iDeal of Billink.
– Stuur een mail met een foto van uw CreaTimber ‘in gebruik’ naar: info@waldorfkids.nl en vertel waarom juist jíj je aankoopbedrag terug zou moeten winnen.

Let op! Vanwege uw privacy plaatsen wij uiteraard geen naam en/of foto zonder uw uitdrukkelijke toestemming op onze website.

 

Gepost op

CreaTimber Rockerboard

Waldorf Kids is al weer enkele maanden officieel importeur en dealer van de CreaTimber Rockerboards. Dit zijn balance / wiebel / hobbel / wobbel “planken” gemaakt van Europees berken- en beukenhout. Deze schitterende handgemaakte producten worden uitsluitend afgewerkt met veilige en milieuvriendelijke lakken en beitsen.

De balance borden vinden hun oorsprong in de Waldorf scholen (in de volksmond ook wel de Vrije school genoemd). Deze unieke producten werden (en worden) gebruikt om kinderen te stimuleren om balans en kracht op een speelse manier toe te passen in hun spel. Het gebruik maakt kinderen meer en meer bewust van hun lichaam en helpt ze meer controle te ontwikkelen over hun evenwicht.

Balance boards hebben geen handleiding nodig; kinderen nemen ze op in hun omgeving en bedenken zélf hoe ze hem toepassen. Soms is het een glijbaan, maar het kan ook zomaar ineens een relax stoeltje zijn.

De laatste jaren zijn er veel moderne varianten beschikbaar gekomen van de originele producten. Van nieuwe vormen tot beschermend plakvilt. Wij van Waldorf Kids denken echter dat de originele nog steeds de beste is…. Zo blijven de kinderen de baas over hun eigen fantasie.

Heeft u vragen over de CreaTimber of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.

Gepost op

Nieuw in het assortiment! Balance Boards van CreaTimber

Met ingang van 1 oktober 2018 zijn wij officieel distributeur en importeur van CreaTimber voor de unieke (en niet geheel onbelangrijk) heel betaalbare balance boards. Deze mooie handgemaakte producten zijn goed vergelijkbaar met de “Wobbels” en alle vergelijkbare producten. Neem een kijkje in de webshop en reserveer alvast uw CreaTimber! Uw kinderen zullen er dol op zijn!

De CreaTimber is momenteel verkrijgbaar in 4 varianten, t.w.: blank, roze, lichtblauw en oranje. In de toekomst hopen we dit beperkte assortiment verder uit te breiden.

 

Gepost op

Waldorf Kids ontvangt Webwinkel Keurmerk

Keurmerk webwinkel
Stichting WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. Voor consumenten bieden ze extra zekerheid bij uw online aankoop.

Wij van Waldorf Kids zijn dan ook trots om mede te delen dat wij vanaf heden voldoen aan alle vereisten van dit strenge keurmerk. Buiten de verplichte onderdelen hebben we ook voor alle optionele onderdelen aan alle voorwaarden voldaan.

Verder lezen Waldorf Kids ontvangt Webwinkel Keurmerk